FAQ

Frequently asked questions

Muskelsmerter


Spændte muskler danner ofte ømme myoser. Massage er med til at skabe bedre gennemgang i muskulaturen og har derfor den effekt, at musklerne har nemmere ved at komme af med affaldstofferne i vævet.
Stress


Massage kan også være med til at afværge stress eller bare få en lille pause fra hverdagens pres. Stress og opspændte muskler er ofte to ting der går hånd i hånd, det er derfor vigtigt at få behandlet de spændte muskler, da det kan sætte sig som en spændningshovedpine.
Skader


Massage bruges tit til behandling af skader, da mange skader kan være skyld i spændte muskler ligesom at spændte muskler kan være skyld i mange skader. Det er ikke kun sportsfolk der kan få skader af spændte muskler, det er ligeledes personer der bruger det meste af sin dag siddende foran en computer.
Restitution


Mange sportsklubber bruger også massage til en bedre restitution efter fysisk krævende træninger, så de kan blive ved med at holde det høje niveau. Med en god blodtilførelse til muskulaturen får musklerne mere ilt og næringsstoffer.
Præstation


Massage kan være med til at øge bevægeligheden omkring led. Massage er også effektivt før træning grundet den forbedrede blodtilførelse (tilførelse af ilt og næringsstoffer) til muskulaturen.